TURISME EN FAMÍLIA

Amb l’experiència i el know how adquirits treballant amb nens i joves, varem decidir d’oferir també el lleure a les famílies: adults i nens. Hem adaptat els programes i les cases de colònies al client adult amb fills creant més serveis, de més varietat i més confort.

Aquest producte es realitza a les cases de colònies de Rosa dels Vents el caps de setmana, ponts, festius, Setmana Santa i durant el mes d’Agost o Vacances d’Estiu. Cada establiment proposa un programa d’activitats esportives i lúdiques completament diferenciat, amb activitats diferenciades i conjuntes per a nens i adults.

Encoratjats per l’acceptació assolida, complementem l’oferta amb el Caps de Setmana Temàtics que proposen les activitats sota un únic fil conductor: Halloweeen, Asterix i Obelix, Harry Potter, Carnestoltes, Castellers, Blancaneus... tot un univers de màgia i emocions i experiències posat al servei de les famílies.

El Turisme Familiar és un producte transversal entre àrees de negoci. Els RV Hotels també ofereixen animació Rosa dels Vents.

turismeenfamilia.com