ROSA DELS VENTS INTERNATIONAL

Les estades internacionals són l’origen de Rosa dels Vents com empresa. Va ser al 1974 que varem allotjar el primer grup de joves francesos primer en un hotel i desprès en cases de colònies.

Aquest departament ofereix estades i circuits per a nens i joves estrangers de 8 a 17 anys a la Península Ibérica, Balears, Canàries i a d’altres destinacions de parla castellana com Cuba, Mèxic o Perú. Poden ser estades fixes, circuits itinerants o combinats, i es comercialitzen als mercats europeus.

Aquests grups internacionals s’allotgen a la xarxa d’establiments del Grup Rv: a les cases de colònies, als hotels o als Urbany Hostels i es realitzen en període escolar o a l’estiu.

A l’estiu les estades internacionals es realitzen en destinacions de sol i platja de la Costa Brava i la costa Daurada. Proposen la practica d’esports nàutics : vela, caiac, paddel surf, windsurf, snorkelling i esports d’aventura. Aquestes activitats esportives estan conduïdes per monitors especialistes esportius i bilingues de Rosa dels Vents.

international.rosadelsvents.es