IDIOMES A L'ESTRANGER

Rosa dels Vents ofereix cursos d’idiomes a l’estranger per a joves de 10 a 18 anys i tenen com destinacions Irlanda, Gran Bretanya, França, Alemanya, Malta, els EUA i Canadà. Tenim més de 30 anys d’experiència en estades lingüístiques.

El producte més important són els cursos d’estiu per a l’aprenentatge de d’anglès a Anglaterra, Irlanda i Malta. Aquests cursos ofereixen en un únic preu: vol en avió d’anada i tornada, allotjament en família o Residencia, curs d’anglès, excursions i un extens programa d’activitats esportives i lúdiques realitzades pels monitors bilingües de Rosa dels Vents.

Rosa dels Vents gestiona directament tots aquests els programes a l’estranger i això és el que els diferencia de la oferta similar que proposa el mercat. Gestionem tots els detalls de cada curs: contractació d’avions, selecció de residencies o famílies que acullen els estudiants, selecció dels professors especialitzats en Anglès que realitzen el curs, així com la selecció i formació de monitors bilingües que acompanyen als estudiants.

Aquest procés de gestió directe ens permet oferir al mercat una magnífica relació qualitat /preu.

rosadelsventsidiomas.es

Gestionem els nostres centres i organitzem totes les seves activitats, disposant d'un complet equip humà format per dirigents, educadors/es, pedagogs, esportistes, monitors/es, cuiners/es i personal de servei.

22

Centres i Escoles

2000

Places a l'any

ALGUNS DELS NOSTRES CENTRES

  • Tots
  • Anglaterra
  • Irlanda
Sligo Grammar School
St. Martin's Ampleforth
Midleton College
Rockport School
Chester University
Chetham's School
Tipperary
Ramsgate
Reaseheath College
Cork
Athlone
Ashford