COLÒNIES ESCOLARS

Destinades a escoles Infantils de Primària i Secundària de Catalunya, Aragó, València i Madrid. Oferim un ampli ventall de programes escolars adaptats als dissenys curriculars dels centres educatius. Els programes es realitzen a les nostres cases de colònies en estades d'un, dos, tres o més dies de duració, principalment entre Febrer i Juny.

Aquests programes educatius, esportius i de lleure estan conduits pels equips de monitors de Rosa dels Vents així com per equips de biòlegs, docents i professionals esportius.

Per aconseguir ser capdavanters al sector, al 1995 varem fer una gran aposta en innovació (I+D) creant un equip tècnic en activitats educatives, esportives i del lleure. Equip que funciona tot l’any i crea els programes, realitza la formació dels monitors i el seguiment d’auditories de Qualitat.

rosadelsvents.es

Gestionem els nostres centres i organitzem totes les seves activitats, disposant d'un complet equip humà format per dirigents, educadors/es, pedagogs, esportistes, monitors/es, cuiners/es i personal de servei.

COLÒNIES D'ESTIU

A l'estiu nens i joves entre 6 i 17 anys realitzen colònies amb una variada oferta de programes: esports d’aventura, esports nàutics, equitació, hip hop, ràfting, cinema, futbol, amb classes d’anglès o d’immersió lingüística. Aquesta oferta va adreçada al públic en general i la contractació es realitza individualment.

Com a resultat d’un llarg procés d’innovació en noves tecnologies iniciat al 2008 Rosa dels Vents es la única empresa a Espanya que ofereix realitzar la reserva online de les colònies d’estiu a traves de la nostra pàgina web. Per via telemàtica els clients fan tota la contractació, fitxa d’inscripció, dades sanitària, test de nivell d’anglès i pagaments. Ha estat una aposta arriscada totalment innovadora, de la que ens sentim molt orgullosos.

Donar a conèixer al mercat l’oferta de colònies d’estiu ens ha obligat a realitzar una intensa i creativa campanya de màrqueting: spots de televisió, ràdio, xarxes socials, autobusos o màrqueting online. Aquesta campanya ens ha proporcionat una gran visibilitat de la marca Rosa dels Vents al mercat.

coloniesdestiu.rosadelsvents.es

15

Centres de colònies

2700

Places

80.000+

Visitants a l'any